MixDoki
A MixDoki ajtaja mindig nyitva áll a beteg, problémás mixek előtt. Ha szeretnéd hogy a Te mixedet is megvizsgálja, vagy akár meg is gyógyítsa, lépj kapcsolatba vele! Ha csak tanácsot szeretnél kérni egy konkrét problémával kapcsolatban, az is megoldható! Extra esetekben a MixDoki helyszíni kezelést is vállal!

Rendelésre bejelentkezés módja:

E-mail küldése a microchips sound stúdió-nak.

A tárgyban mindenképpen tüntesd fel a produkció, vagy a szám címét, illetve ha a havonkénti ingyenes rendelésre jelentkezel, akkor azt is. Írd meg, hogy mik azok a problémák a mixben, amikkel nem tudsz mit kezdeni, valamint küldd el a mixedet megosztó linken, vagy mp3 formátumban. Tehát, pl.:


Ha nem a havonként egyszeri ingyenes rendelésre szeretnél jelentkezni, akkor az ingyenes szót hagyd ki a tárgyból. Ebben az esetben felveszem Veled a kapcsolatot az ajánlatommal.

Az ingyenes rendelésre havonta egy kiválasztott jelentkezővel felveszem a kapcsolatot, és megbeszéljük, hogy mire lesz szükségem a gyógyításhoz.

Ami mindenképpen kell, ezek nélkül ne is kérj időpontot:
- Sávok wav fájlban egyesével lementve, max. -6dBFS jelszintre kivezérelve, max 24 bit mélységben, azonos mintavételezési frekvenciával!
- A sávok neve tartalmazza a jellegét és az elhelyezkedését.
- Lehetőleg nyers, effektezetlen sávok, kivéve ha mást beszélünk meg!
- Az összes sáv ugyanabból az időpontból induljon.
- Nem kell a teljes mix, csak kb. 1 perc ami tartalmazza a problémás részt.
- Tempó és ütemmutató megadása!

Ez minden, a MixDoki várja a jelentkezéseket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése